The One… produse de la pescari pentru pescari!

Ne-am prezentat in fata voastra de multe ori si am profitat de fiecare prilej sa va facem cunoscute diverse principii despre pescuitul la crap, tehnici de succes, dar am si fost tot timpul interesati de optiunile ori necestitatile voastre.

            In cadru general, pescuitul cunoaste o mare ascensiune pe tote planurile si nici oferta de produse nu este altfel decat din ce in ce mai mare.

            Cum sa ne alegem lucrurile?, Ce ne foloseste cu adevarat? De ce, cand si unde? …toate sunt intrebari care invariabil sunt pe buzele tuturor celor care se formeaza si isi doresc o evolutie a rezultatelor la pescuit.

            The One are deja o istorie de 10 ani, reprezentata de pescari cu experienta, care au parcurs toate etapele necesare cunoasterii in amanunt a pescuitului la crap.

            Gama de produse The One a luat nastere treptat cu primele cateva borcane si pungi de boilies si s-a definitivat ulterior prin varietate de produse, toate avand un numitor comun…de la pescari pentru pescari!

            Nimeni nu este perfect, asadar nici noi, cu sigurata, dar pentru cei care nu stiu The One a reprezentat in toti acesti ani scopul educarii si responsabilizarii pescarilor de crap, a pescuitului cu eliberare pestelui, pentru ca totul in acest fenomen sa fie cunoscut atat ca informatie cat si ca exemplu de urmat.

            Portofoliul de produse este structurat prin Gamele de boiliesuri, nade si momeli reprezentate prin culori, Red, Black, Purple, Gold.

            Fiecare din acestea are o structura aparte si se adreseaza, completandu-se una pe cealalata, nevoilor de reusita ale voastre.

            Gama de produse auxiliare cuprinde elementele necesare realizarii monturilor, carlige, fire, ochelari de soare, cutie de pastrare Tackle Box, toate avand un grad optim de raport calitate – pret.

            Lanseta The One LCX 13’ CAST este de asemenea un produs competitiv la un pret corect ce ofera o parte din experienta celor care au proiectat-o. Merita sa o incercati!

            Produsele mai recent create, enumerate intr-o ordine cronologica, Gama The Big One, Gamele Carp Food si Pachetul Pva BAG Pack, au completat necesarul de optiuni al pescarilor si toate au un scop, acela de a va favoriza si usura prinderea crapilor mult doriti.

Ultimul produs mentionat si chiar cel mai nou produs al nostru, PVA BAG Pack face posibila adaptarea rapida a pescarului la tehnica de pescuit la pungi solubile, tehnica pe cat de noua pe atat de mult practicata in ultima perioada.

Spunem PREZENT la Fishing and Hunting Expo 2022, intre 17- 20 martie 2022, in standul Fishing Mall, ocazie cu care suntem incantati sa ne intalnim sau reintalnim!        

leave a comment