Galaxy Kayaks participa la F&H Expo

Galaxy Kayaks este brand-ul european Nr. 1, producător de caiace de inalta calitate la prețuri accesibile. In Romania vă oferim – cu plata in rate si transportul gratuit – caiace de pescuit și agrement și accesorii pentru acestea, proiectate cu grijă pentru a se potrivi tuturor nivelurilor de experiență și de buget.

Prezență directă în Marea Britanie, Spania, Franța, Italia, Germania, Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, România, Lituania, Chile, Malta si planuri de exindere peste ocean in acest an.

Controlăm toate aspectele, de la proiectarea caiacelor, până la producție, logistică și vânzări.

De la pescari pentru pescari

Caiacele noastre se adresează pescarilor amatori și celor dedicați, precum și începătorilor și utilizatorilor avansați de caiace de agrement. Linia noastră de caiace de pescuit este proiectată de pescari pentru pescari. Galaxy Kayaks sunt inovatori de frunte în domeniul caiacelor de pescuit din Europa.

Echipele noastre de pescari din întreaga Europă au o contribuție importantă la dezvoltarea caiacelor noastre, fiind proiectate și construite având în vedere pescarii.

Relaxare și momente fericite

Deși caiacele noastre au fost concepute cu gândul la pescuit, ele sunt in mod egal mijloace fantastice de agrement. Caiacele noastre de agrement respectă unul dintre cele mai importante principii care se aplică atât caiacelor de agrement, cât și celor de pescuit – adică ambele tipuri de caiac trebuie să fie confortabile înainte de orice altceva.

Linia noastră de agrement este concepută cu gândul la relaxare și momente fericite alături de prieteni și familie pe apă.

Vă mulțumim anticipat pentru participarea la această mare expoziție de articole de pescuit si vanatoare și în special pentru a ne vizita standul nostru. Suntem încântați să împărtășim pasiunea noastră pentru pescuitul din caiac și suntem aici să răspundem la orice întrebări aveți. Ne vedem la stand.

 

1 Comment

  • Minea
    Posted 13 februarie 2023 11:47 0Likes
    Răspunde

    Cant wait 🛶🛶🛶🛶💥💥💥

leave a comment