Vivomag participa la F&H Expo

Cu siguranță, iubitorii de activități în aer liber și pasionații de pescuit și vânătoare se vor bucura să afle că vivomag.ro va fi prezent la Fishing & Hunting Expo 2023.

Printre companiile prezente la expoziție se numără și vivomag.ro, care va prezenta o gamă largă de produse, inclusiv soluțiile de baterii de la Zendure, binoclurile Focus Sport Optics, dronele subacvatice Chasing și produsele GoPro.

VIVOMAG este o companie care operează în domeniul comercializării de echipamente foto, video și audio, atât pentru zona profesională, cât și pentru utilizatorii obișnuiți. Compania mai include in portofoliul sau si camere video de acțiune, drone, baterii portabile, cabluri de încărcare, încărcătoare de perete și alte accesorii similare.

VIVOMAG a fost înființată în anul 2015 și are la bază un grup de oameni specializați în domeniul lor, pasionați de ceea ce fac. La începutul anului 2018, a fost lansat proiectul www.vivomag.ro, un magazin online specializat în comercializarea echipamentelor foto, video și audio.

Echipa vivomag.ro își propune să ofere produse și servicii de calitate superioară, cu o expertiză tehnică bogată, într-un mod unic și inovator. Vivomag.ro își dorește să ofere clienților săi o alternativă profesionistă la oferta existentă pe piața românească de astfel de produse și servicii.

Soluțiile de baterii portabile de la Zendure sunt cunoscute pentru performanța lor fiabilă și durabilitatea lor, făcându-le ideale pentru a fi folosite în timpul activităților în aer liber. Aceste baterii pot fi utilizate pentru a încărca telefoane mobile, tablete și alte dispozitive electronice, oferind o sursă de energie portabilă și convenabilă.

La vivomag.ro veți găsi stații de energie portabile, panouri solare portabile și accesorii pentru energie de la Zendure.

Binoclurile Focus Sport Optics sunt, de asemenea, un instrument important pentru pescarii și vânătorii, oferind o viziune clară și detaliată a mediului înconjurător și a animalelor sălbatice. Acestea sunt concepute să ofere o performanță optică superioară, fiind rezistente la apă și la impact.

Focus Sport Optics este sinonim cu binocluri de înaltă calitate la un preț excelent. Achiziționarea oricărui binoclu Focus Sport Optics înseamnă că veți primi un produs de calitate care va adăuga o dimensiune suplimentară experienței dumneavoastră. Fie că este vorba despre vânătoare, observarea păsărilor, explorarea mării sau doar plimbarea în natură pentru a descoperi lucruri noi de aproape.

Drona subacvatică Chasing este un alt produs interesant prezentat de vivomag.ro la expoziție. Această dronă este special concepută pentru a filma și fotografia sub apă, oferind o perspectivă unică asupra vieții marine. Drona subacvatică Chasing este ușor de utilizat și poate fi controlată cu ajutorul unui dispozitiv mobil.

Nu în ultimul rând, produsele GoPro sunt cele mai bune prietene ale aventurierilor și pasionaților de activități în aer liber. Aceste camere de acțiune compacte și durabile pot fi fixate pe diferite obiecte sau purtate pe corp, permițând utilizatorilor să captureze imagini impresionante în timpul aventurilor lor.

În concluzie, participarea vivomag.ro la Fishing & Hunting Expo 2023 va oferi vizitatorilor o oportunitate unică de a descoperi cele mai noi și mai bune produse.

Prezentarea soluțiilor de baterii de la Zendure, binoclurile Focus Sport Optics, dronele subacvatice Chasing și produsele GoPro va fi cu siguranță una dintre atracțiile principale ale expoziției și va aduce în prim-plan cele mai noi tehnologii în domeniu.

website: www.vivomag.ro

leave a comment