ABREVIS OUTDOOR participa la F&H EXPO

ABREVIS OUTDOOR le-a pregatit pescarilor pasionati de pescuitul pestilor rapitori multe produse de top de la cunoscuti producatori japonezi si americani.

sigla ABREVIS

Ca de fiecare data, la Fishing & Hunting Expo Abrevis vine cu produse de la unii dintre cei mai importanti producatori internationali: fire Sunline, naluci de la Jackall, Ecogear, Imakatsu, Bassday, linguri Kuusamo, naluci soft Z-MAN, lansete Major Craft si multe altele.

Abrevis prezinta si nalucile de top japoneze de la Gan Craft, lider mondial in producerea de swimbaituri.

Firma Abrevis s-a nascut de la ideea de a oferi pescarilor romani o alternativa a calitatii nemaintalnita pe piata autohtona a articolelor pentru pescuit sportiv. Abrevis vrea sa elimine barierele care ne desparteau de produsele asa-zis asiprationale, astfel incat impatimitii pescuitului sportiv sa aiba acces la ceea ce, pana in prezent, nu reprezenta altceva decat un vis.

Incepand din 2007, pescuitul nu mai insemna cantitate, ci numai calitate. Aceasta e promisiunea Abrevis fata de toti practicantii acestui sport minunat –  cele mai performante articole de pescuit din lume vor fi mereu la dispozitia pescarilor din Romania.

Site web: www.abrevis.ro

leave a comment