Barci in bagaje la F&H Expo!

kaiac

Kara Sails SRL, detinatoarea marcii Barci in Bagaje, s-a lansat pe piata din Romania in anul 2008 si in foarte scurt timp a devenit leader de piata in segmentul comercializarii de echipamente nautice de agrement si profesionale. Specializarea lor este in desfacerea pe piata din Romania a celor mai bune marci de caiace, canoe, barci gonflabile, veste de salvare si echipamente nautice. In portofoliu se regasesc cele mai renumite marci internationale iar gama de servicii post-vanzare este un punct important al dezvoltarii firmei.

Barci in Bagaje este prima firma care realmente a avut “curajul” sa introduca pe piata autohtona un nou concept de pescuit dinamic si de aventura: Pescuitul din Caiac! Desi conceptul a fost privit cu reticenta la lansarea din anul 2014, in acest moment echipa Barci in bagaje este mandra de faptul ca a reusit sa convinga pescari de renume sa incerce acest tip de pescuit si in cele mai multe cazuri sa cumpere aceste caiace de pescuit pentru placerea proprie.

kaiac2

In anul 2016 o sa demareze si Concursul National de Pescuit din Caiac. Pana la aceasta data in Romania exista o flota de aproximativ 100 de caiace de pescuit vandute de noi si ne dorim ca pe termen scurt sa convingem pescarii sportivi si amatori sa experimenteze cel mai dinamic si interesant mod de pescuit: din caiac!

Marcile de caiace de pescuit comercializate de firma sunt cele mai renumite la nivel mondial:

Feel Free Kayaks (Noua Zeelanda): www.feelfreeus.com/kayaks/fishing-kayaks/

Pelican Kayaks (Canada): www.pelicansport.com/en/products/kayaks

Native Watercraft (USA): www.nativewatercraft.com

Gama de accesorii de pescuit este reprezentata prin foarte multe modele de veste de salvare special pentru pescuit si accesorii pentru pescuit produse de firme cu un mare renume:

Scotty (USA) – Fishing Gear & Equipment: www.scotty.com

Feel Free (Noua Zeelanda) – Fishing Bags: www.feelfreekayak.eu/kayaks/accessories/bags

Railblaza (Noua Zeelanda) – Fishing Gear & Equipment: www.railblaza.com

Va invitam la cel mai spectaculos si inedit mod de a pescui: din caiac!

Ne gasiti la www.barciinbagaje.ro, email: office@barciinbagaje.ro si telefon 0720.531.220 – 0724.240.908.

leave a comment