The One prezent la FH EXPO!

the one logo

The One spune prezent la Expo Fishing & Hunting 2016.

Pe langa produsele Red, Black si Purple, la aceasta Expozitie se va lansa o noua gama de produse si anume THE ONE GOLD. Echipa The One va sta la dispozitie in standul A 15, comun cu standul Nash Tackle pentru a discuta despre boiliesuri, dipuri si  pescuitul la crap.

Boilies_PVTV_The_Purple_One_1kgVenim si noi in avantajul clientilor ! La cumparaturi de minim 100 lei scadem 20 lei din totalul de plata. La cumpararea a doua pungi de boilies de un kilogram puteti achizitiona la alegere, un tricou THE ONE  sau o pereche de ochelari THE ONE la jumatate de pret. Vom avea si prezentari la scena evenimentului unde veti putea castiga produse THE ONE daca raspundeti corect la intrebari lansate de Andrei Vladeanu si  Gabi Tomulescu. Va asteptam.

1 Comment

  • neagu adrian
    Posted 9 februarie 2016 18:26 0Likes
    Răspunde

    D nul AV pana la urma in ce echipa este? La Decatlon se vinde boilies mrca AV sub sigla CPK.Este pur si simplu o curiozitate nu o spun cu rautate si va asigur de tot respectul pt dnul AV ,pt echipa dvs ,pt CPK si pt palmaresul , emisiunile si reportajele dvs.Un pescar care va urmareste si abia asteapta sa viziteze standul dvs la Expo f&h.Am uitat sa mentionez ca recordurile personale la crap si salonta (11,6 si 13] le am realizat cu boilies CPK si AV .Va multumesc Adi Neagu

leave a comment