Culi Baits prezent la FH Expo!

culilogoIn premiera la targ nada campionilor nationali si mondiali 2015!

In 2010 ia nastere gama de groundbait premium Master Groundbaits by Culi Baits, nada care de-a lungul anilor a castigat zeci de concursuri si a contribuit la succesul clubului Carp United – cele doua titluri de Campioni Nationali ai Romaniei. Gigi Clampa, dublu Campion National va va sta la dispozitie pentru a va raspunde la intrebarile dvs legate de pescuitul viteza in regim de concurs si nu numai!

In standul Culi Baits va fi prezent si Bogdan Dragan, cvadruplu campion national si proaspat Campion Mondial la individual. In 2008 a luat nastere BD Baits – Boilies, nu gluma! De atunci boiliesul 220v a contrubuit la catigarea a nu mai putin de 3 titluri de Campioni Nationali si nenumarate concursuri interne si internationale. Singurul boilies care nu mai are nevoie de nicio prezentare!

De asemenea in standul nostru veti putea cunoaste o parte din membrii lotului Carp United care va vor sta la dispozitie si va vor raspunde la eventualele intrebari pe care le aveti. De asemenea, pentru cei interesati se vor face primele aderari!

Fie ca vrei grounbait, pop-up, aditivi sau boilies de cea mai buna calitate, pe toate le gasesti la standul Culi Baits – Carp United!

leave a comment