MG Special Carp la FH Expo

LOGO MG special carp

Înfiintata în anul 2013, firma MG Special Carp este într-o continua dezvoltare atât în ceea ce priveste metodele de fabricare a nadei, cât si în ceea ce priveste cresterea calitatii produselor pe care le ofera spre vânzare. Garantia calitatii este adusa atât de rezultatele obtinute în concursurile nationale si internationale, dar si prin certificatul de autenticitate Haith’s care atesta folosirea celor mai nutritive ingrediente.

Printre cele mai eficiente produse ale companiei noastre testate pe lacul Sarulesti, se regasesc mixurile fishmeal Squid&Octopus&Capsuna si Frankfurther Spicy, mixuri care sunt folosite si recomandate atât de pescari de competitie, cât si de pescari ce sunt adepti ai sesiunilor lungi de pescuit. Mixurile sunt echilibrate din punct de vedere proteic, având în componenta lor aminoacizi esentiali si diversi stimulatori de hranire.
Alaturi de aceasta gama de boiliesuri premium, MG Special Carp incorporeaza si game adiacente ce se preteaza nevoilor fiecarui pescar, în functie de durata sesiunilor de pescuit, a perioadei din an în care acestia decid sa pescuiasca, dar si de stilul de pescuit pe care acestia îl adopta. Fie ca este vorba de pescuitul cu pasta solubila si boilies, fie ca este vorba de pescuitul cu groundbait si plastice, diversitatea produselor noastre acopera cu succes cererea actuala a consumatorilor din industria pescuitului.

leave a comment