Mim Team la Expo F&H

MimTeam-logo-original

Importator si distribuitor unic, de peste 22 de ani, al unora dintre cele mai renumite branduri de pescuit mondiale,  Mim Team expune la Expo Fishing & Hunting. Toate brandurile Mim Team vor avea reprezentativitate prin noutate si diversitate, selectia de produse fiind pliata pe diversitatea stilurilor de pescuit, dar si pe doleantele personalizate ale pescarilor de top din Romania.

Mim Team se identifica prin reprezentarea exclusiva a brandurilor de renume din domeniu. Practic Mim Team este sinonim calitatii, traditiei si performantei.

Mim Team se mandreste cu faptul ca sunt un integrator de produse de calitate sub umbrela celor mai renumite branduri mondiale in domeniu precum OWNER – Japonia, D.A.M. – Germania, QUANTUM – S.U.A., BROWNING – U.K., Garbolino – Franta, SAKURA – Japonia, ZEBCO – Germania, SOLANO – Polonia, ABU GARCIA – Suedia, BERKLEY – S.U.A., SEBILE – S.U.A., SPIDER S.U.A., MITCHELL – Franta, PENN – S.U.A., SERT – Franta, PROWESS – Franta, ASSO – Italia, TORAY – Japonia, AMAZ- brand propriu MIM TEAM, RADICAL – Germania, POWERLINE – Franta, CLIMAX – Germania.

Consilierii si conceptorii Mim Team va asteapta la expozitie cu ultimele noutati ale cataloagelor 2016, cele mai multe dintre ele vor putea fi evaluate in premiera absoluta in Romania doar la Expo Fishing & Hunting. Multe noutati, numai profesionalism!

Site web: www.doarpescuit.ro

 

 

leave a comment