TV PAPRIKA, PARTENER F&H EXPO

Postul de televiziune TV Paprika va fi present la Fishing& Hunting Expo, în calitate de partener! Astfel, pe perioada târgului vă invităm să urmăriți programele TV Paprika la spațiul de relaxare aflat în incinta expoziției, să participați la activitățile special concepute pentru vizitatori și bineînțeles, să vă bucurați de surprize gustoase, alături de invitați de marcă. Nu o să vă dezvăluim deocamdată despre cine e vorba, vă ținem în suspans!

Gordon Ramsey 2 (2)

O să vă mai spunem că TV Paprika este singurul post de televiziune din regiune dedicat gastronomiei şi stilului de viaţă sănătos și urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare, împărtășind telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile altor ţări.

Printre starurile internaţionale care fac show-uri de excepţie, îi regăsim pe: Jamie Oliver, Nigella, Gordon Ramsay, Rachel Allen, Martha Steward şi mulţi alţi bucătari celebri. Pe lângă emisiunile străine, TV Paprika pune accentul şi pe producţiile locale, astfel cooptându-l pe celebrul bucătar Antonio Passarelli.

Nigella (2)

Incepând cu 1 noiembrie 2015, cele mai mari vedete din lumea gastronomiei au început să gătească zi şi noapte pe TV Paprika. Canalul de gastronomie preferat din România emite 24 de ore din 24, oferind cele mai bune emisiuni culinare, cele mai noi seriale de gastronomie, cu participarea celor mai apreciaţi bucătari. Tuturor ne place să mâncăm!

Puteţi accesa aplicaţia TV Paprika de pe smartphone, unde veţi descoperi peste 250 de reţete absolut fabuloase.

TV Paprika, o felie de fericire!

jamie

leave a comment