Fanatic Lures vine la F&H Expo 2017, după un an de munca

Fanatic Lures este un brand romanesc, nou lansat pe piata produselor de rapitori de la noi din tara. L-am rugat pe Adrian Matei sa ne spuna pe scurta istoria brandului.

Cred ca foarte muți dintre noi pescarii de spinning, la un moment dat, ne-am pus problema de a ne construi singuri propriile naluci. În general iarna se întâmpla lucrul acesta :), iar unii dintre noi chiar am pus mana și am încercat sa construim câte ceva, descoperind destul de repede ca nu e tocmai așa de simplu și ca în ciuda muncii depuse poate ar fi ieșit ceva frumos dacă am fi avut a, b , c … x , y  scule și echipamente fără de care nu prea iese bine și durează cam mult, pentru ca mai apoi sa abandonam glorios ideea.

Am trecut și eu prin asta, doar ca am abandonat doar temporar. De mulți ani am avut în plan un astfel de business și a trecut multa vreme, dar n-am stat degeaba ci am strâns multe informații despre subiect, apoi am invatat treptat lucrul cu materialele compozite. Am început treptat sa strang scule, pentru ca apoi, într-o buna zi, sa găsesc și un partener curajos care sa vrea sa investească într-un asemenea business.

Foarte pe scurt, așa a apărut proiectul „Fanatic Lures”, acum un an.

Un proiect mic, momentan, pornit de la ideea de handmade, dar făcut cu drag și multă pasiune, așa încât el începe să-și arate încet roadele și sper sa reușim să-l crestem cât mai mult.

Vom veni la Fishing & Hunting Expo 2017 cu trei categorii de naluci: naluci soft, adică cele la care am lucrat cel mai mult pe partea de creație și care sper ca măcar o parte din ele sa atragă pescarii noștri, având în vedere ca vor fi marea parte 100 % hand laminated. Apoi, spinnerbait și câteva derivate pe o paleta de culori destul de vasta, care speram de asemenea sa atragă și cred ca apucam sa terminam pana la ambalat și un prim lot de glidere din lemn de tei, în trei variante de forma și mărime.

Să ne vedem sanatosi și va așteptam cu drag la standul C5-7 Fishing & Hunting Expo 2017

leave a comment