Fox International in premiera in Romania la Fishing & Hunting Expo

Cu o reprezentare foarte buna la nivelul magazinelor de pescuit din Romania, Compania Fox International va fi prezenta in premiera la Fishing & Hunting Expo Bucuresti, in perioada 03 – 05.03.2017, cu un stand propriu de 300 mp. Veti putea vedea gama completa Fox Carp & Specialist, Fox Rage si Fox Matrix.

In stand vor fi prezenti brand managerii Fox International iar dumneavostra veti putea discuta cu cei care au conceput de-a lungul timpului produsele premium Fox International.

Printre noutatile pe care le puteti vedea la aceasta expozitie amintim: noile corturi Retreat + 1 Man / 2 Man, paturile superconfort Flatliner sau Flatliter, noul sac de dormit VRS2, scaunele FX Super Deluxe, lansete, mulinete, rod-pod-uri, avetrizori sau noua gama de imbracaminte Fox.

De asemenea, din gama Fox Rage vor fi prezente noile lansete Ultron 2 si Terminator Pro precum si mulinetele Prism. Nu in ultimul rand, va fi expusa intreaga gama de naluci marca Fox International. Tot la acest capitol, pentru pasionatii pescutului la somn – Rage Cat Fish – pentru cunoscatori: mulinete, lansete si accesorii, iar pasionatii de feeder si stationar – Fox Matrix – vor putea descoperi noua gama de bagajiere si scaune modulare Fox International.

Va asteptam alaturi de consulantii nostrii in standul Fox International din cadrul Fishing & Hunting Expo Bucuresti pentru a face cunostinta cu produsele noastre, pentru discutii si informatii tehnice.

Andrei ”Toto” Popescu – Account Manager Fox International

leave a comment