BARACUDA – De 21 ani pescuim impreuna!

2019 reprezinta pentru Baracuda al 21-lea an de cand firma se afla efectiv pe piata articolelor de pescuit din Romania.

Acum 21 de ani am facut primele mari importuri de articole de pescuit si am inceput sa ne cream, pas cu pas, un portofoliu de clienti (magazine de pescuit).

La cinci ani de la momentul de debut am creat un brand propriu: “BARACUDA “, denumire sub care am introdus pe piata, de-a lungul anilor, toata gama de produse si accesorii dedicate pescuitului. Am inceput cu doar cateva tipuri de lansete din carbon si cateva modele de mulinete, dar an dupa an portofoliul nostru a crescut exponential, astfel incat, astazi, comercializam mii de articole sub brandul BARACUDA, acoperind peste 90% din articolele de care are nevoie orice pescar, fie el incepator sau profesionist. Acum, peste 50 de mari fabrici din China produc articole de pescuit purtand brandul BARACUDA, brand ce a fost inregistrat in EU precum si in China. Mare parte din aceste fabrici produc in acelasi timp, de multi ani de zile, produse similare sub toate marile branduri din lume. Aceasta experienta indelungata este si una din garantiile produselor noastre.

In prezent  va oferim si produse de la mari firme japoneze: Sasame, Hayabusa, precum si europene: Alcedo&Dip (Italia),  Behr (Germania), Traper, Mistrall, HRT (Polonia), Agrarius (Ungaria) etc.

Incercam sa oferim an dupa an o gama cat mai larga de articole de pescuit de calitate buna la un pret rezonabil astfel incat sa fim atractivi pentru orice pescar

La editia din acest an a Expozitiei Fishing & Hunting o sa prezentam o parte din noutatile pe 2019 ale firmei noastre, cu precadere ale gamei de pescuit la crap: lansete, mulinete, avertizoare, swingere&hangere, scaune&paturi, accesorii crap, rod-poduri precum si alte elemente de bagajerie. Nu o sa neglijam nici pescuitul la feeder, spinning sau bolognesa, unde am pregatit multe surprize si noutati.

Vom veni cu preturi atractive, cu discounturi, precum si cu mici premii pentru aproape toti cumparatorii produselor noastre. Vom organiza si o tombola la care pot sa participe toti clientii care fac cumparaturi de minim 100 lei din standul nostru. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in ultima zi de expozitie, la ora12. Ne dorim sa atragem un numar cat mai mare de vizitatori in standul nostru si cel mai important: TOTI CLIENTII SA PLECE MULTUMITI!!

FIR INTINS in 2019!

Echipa BARACUDA

leave a comment