CampingGrill.ro, solutii pentru Outdoor Cooking & Outdoor Living

CampingGrill.ro – Your Barbecue Shop Since 2007  va ofera solutii pentru Outdoor Cooking & Outdoor Living de la renumiti producatori ale caror produse pot fi vizionate in magazinul din Bucuresti cat si online.

Fiind astazi cel mai experimentat, dar si cel mai mare magazin de specialitate din Romania, cu focus pe tematica Barbecue, CampingGrill.ro iti prezinta pe parcursul intregului an gratare cu carbuni si grill-uri cu gaz, gratare portabile si gratare de gradina. Gasiti aici accesorii pentru gratar si ustensile pentru gatit, precum si consumabile si arome pentru gratar, dar si alte produse necesare unei petreceri la gratar sau la iarba verde precum cutii frigorifice cu racire activa si lazi frigorifice cu compresor de capacitate mare cu optiune de congelare.

In cadrul targului Fishing & Hunting Expo 2019, CampingGrill.ro va prezinta :

  • Gratarele portabile cu gaz din seria Travel Q de la Napoleon Grills;
  • Gratare cu carbuni pentru picnic si camping de la Petromax Germany si Weber Grills;
  • Ceaune si tigai din fonta de la Petromax Germany;
  • Cutii frigorifice Dometic / Waeco;
  • Gratare cu carbuni si grill-uri cu gaz de la OUTDOORCHEF si Primo Ceramic Grills.

La CampingGrill.ro Your Barbecue Shop gasiti produse premium ale marcilor de renume mondial Weber Grills (SUA), PRIMO Ceramic Grill – Made in USA, NAPOLEON Gourmet Grills (Canada), OUTDOORCHEF – Barbecue Culture (Elvetia), Petromax (Germania), Don Marco’s BBQ (Germania), DOMETIC (Suedia) s.a.

leave a comment