Sonik: calitate, performanță, prețuri excelente

Sonik Sport Ltd. este o companie dinamică, aflată mereu în dezvoltare, cu echipamente de pescuit unice. Scopul companiei este de a produce produse care să permită pescarilor să obțină avantaje deosebite pe malul apei, la un preț acceptabil.

Compania a fost fondată în 2008 de Ian McCormack, fost director comercial al Hardy & Grays Limited, timp de 10 ani, înainte ca Pure Fishing să cumpere Hardy & Grays.

In opinia fondatorului, pescarii au nevoie azi de echipamente mai bune ca oricând. Practicitatea, durabilitatea și transportul ușor au devenit cele mai importante aspecte. Compania a recunoscut aceste nevoi, precum si diferențele dintre anumite categorii de pescari. Folosind materiale și tehnologii de ultimă oră, Sonik își proiectează și dezvoltă produsele non-stop. Design-urile spectaculoase se regasesc în fiecare produs, creând accesorii captivante de înaltă calitate.

Marca Sonik reprezintă pentru pescari calitate, performanță și preturi bune, devenind astfel sinonima acestor caracteristici. Echipamentul va aduce bucurie mulți ani la rand, indiferent de nivelul cunoștințelor. Cu echipamentul Sonik, pot pescui ușor și confortabil atat pescarii începători cat si cei avansați.

Distribuitorul oficial al brandului Sonik Sport in România este Energofish Impex SRL.

leave a comment