pescardesomn.ro si pescardespinning.ro la F&H Expo

www.pescardesomn.ro vine pentru al II-lea an la F&H Expo si nu oricum ci cu o noua surpriza. Anul acesta www.pescardespinning.ro isi incepe activitatea asa ca in afara de gama completa dedicata produselor de pescuit la somn, va oferim si o gama completa dedicata rapitorilor mici: salau, stiuca, biban, clean, pastrav, avat, etc.

Ne vom prezenta cu peste 1500 (o mie cinci sute) de articole diferite in fata voastra, a clientilor nostri si cu siguranta veti avea ce alege, produsele fiind impresionante prin calitate si bineinteles prin pretul oferit!!

In acest an, in afara de binecunoscutul brand UniCat vom expune si noutatile de la Iron Claw si Doiyo. Vorbim de calitate germana si calitate japoneza pentru ca toate prdusele Doiyo sunt dezvoltate in Japonia in timp ce Iron Claw ramane dezvoltata in Germania. Desi calitatea estea cea caracteristica producatorilor niponi si germani, preturile vor ramane, asa cum v-am obisnuit, adaptate puterii de cumparare din Romania!

Ca element de noutate, in acest an avem o echipa inscrisa in Campionatul National de Spinning – Pescuit din barca. Specialistii nostri vor fi in stand si va vor ajuta sa a alegeti echipamentul ideal pentru pescuit, fiind gata sa va ofere, fara rezerve, secretele lor indiferent daca vorbim de nalucile folosite sau daca vorbim de alegerea unei lansete!!

Pentru pescarii de somn, in afara de faptul ca avem cea mai ampla gama de produse dedicata pescuitului la somn, vom avea alaturi de noi, ca si anul trecut, pe Alexandru Patru si echipa lui care va vor prezenta bijuteriile lor si bineinteles va vor raspunde la toate intrebarile pe care le aveti. De mentionat ca veti avea posibilitatea ca in interiorul standului sa testati care clonc vi se potriveste cel mai bine, cum sa il alegeti in functie de apa pe care pescuiti si de ce!

Pentru noi sunt cateva zile foarte importante pentru ca putem iesi din mediu virtual si intalni fata in fata cu voi,  prietenii cu care stam de vorba zilnic la telefon!

Va asteptam sa ne vizitam convinsi fiind convinsi ca inca odata vom reusi sa sa a impresionam cu calitatea produselor noastre!

leave a comment