Locul de Poveste, locul de joaca pentru copii, la F&H Expo

Loc de Poveste

Locul de poveste a luat nastere din dorinta de a oferi copiilor un loc ideal pentru joaca si invatare, dar si parintilor un mediu pentru relaxare. Ne-am propus sa oferim jucarii si activitati, de calitate pentru copii, care sa stimuleze atentia, rabdarea si imaginatia celor mici.

Am achizitionat, atent jucarii care sa dezvolte simtul tactil datorita formelor diferite, dar si a diverselor texture (fin/abraziv).  Motricitatea este si ea dezvoltata datorita jocurilor unde le este necesara orientarea formelor geometrice pe ax si rotirea lor.

Avem amenajat un loc special pentru dezvoltarea manuala a copiilor cat si pentru coordonarea motorie si vizuala.  Invatarea formelor si culorilor se realizeaza intr-un mod placut si usor.

Aruncatul la tinta ii va dezvolta copilului dexteritatea, atentia si concentrarea.

Pentru dezvoltarea echilibrului corporal si coordonare oferim un panou de catarare si chiar clasicul sotron, dar intr-o versiune foarte frumos colorata si din material flexibil care menajeaza articulatiile copiilor, neavand o suprafata dura riscul de accidentare este exclus.

Ne-am gandit si la dezvoltarea lucrului in echipa si le oferim micutilor varianta de a construi impreuna sau de a juca foosball impreuna pentru a invinge echipa adversa. Relationarea este foarte importanta pentru o dezvoltare armonioasa a copilului. Este important sa fie dezvoltate, abilitatile sociale si comunicationale, in copilarie prin joaca.

Asa cum stim, joaca este cea mai buna metoda de invatare pentru copil.  Jocul ajuta la stimularea: inteligentei, vitezei de reactive, memoriei, atentiei si a comunicarii verbale sau non-verbale.

Jocul inseamna strategie, rabdare, curaj, planificare, negociere, comunicare si empatie.  Toate sunt abilitati necesare pentru unui viitor adolescent si, mai apoi, unui adult. “Locul de poveste” ofera posibilitatea dezvoltarii personale prin joc.

Intrucat incurajam si sustinem alimentatia sanatoasa, merele sunt din partea casei!

Date de contact:

Telefon: 0721 683 783

Mail: office@loculdepoveste.ro

Site: http://loculdepoveste.ro/

FB: www.facebook.com/Loculdepoveste.Berceni/ 

www.facebook.com/loculdepoveste.Dristor/

leave a comment