RidgeMonkey aduce noutati spectaculoase la F&H Expo

Infiintata in 2014, compania RidgeMonkey reprezinta asocierea catorva pescari de top care impart aceeasi viziune, aceea de a oferi pietei si pescarilor produse testate indelung si care pot face diferenta intr-o partida.

RidgeMonkey

In scurt timp, marca plecata de la o simpla idee a ajuns unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata pescuitului la crap, fiind distribuita la nivel global si avand o linie de produse de cea mai buna calitate, printre care accesorii pentru monturi, fire principale, acumulatori externi, gadgeturi si accesorii pentru depozitare si transport.

Fie ca preia si dezvolta o idee deja existenta sau ca inoveaza, RidgeMonkey va asigura ca toate produsele marcii trec prin mai multe stadii de teste, toate extrem de riguroase, inainte de a ajunge in trusele pescarilor, din simplul motiv ca satisfactia clientului este telul suprem. Deja recunoscuta ca unul dintre principalii inovatori in domeniu, marca RidgeMonkey a devenit una cult in lumea pescuitului la crap, sinonima cu calitatea suprema.

Mai mult de atat, gama de produse se largeste continuu, astfel ca noul sezon va aduce o multime de noutati extrem de spectaculoase in portofoliul RidgeMonkey, multe dintre ele putand fi admirate / cumparate chiar la Fishing & Hunting Expo 2019, la sfarsitul lunii martie. Va asteptam!

leave a comment