Multe noutati in standul WLC Carp

Pentru 2019 WLC Carp a inceput o colaborare cu Alex Matea pentru a dezvolta cateva produse noi dedicate pescuitului la crap. In plus brandul WLC Carp se afla intr-un proces de rebranding, astfel ca unele produse au capatat deja o noua directie.

WLC Carp vine la Fishing & Hunting Expo 2019 pentru a va arata o noua gama dedicata de momeli de carlig, Hookers by Mateo, o serie noua de pop-upuri Pastel Pops, ce au o combinatie unica de arome, un amestec PVA & Spod format din boiliesuri sfaramate, pelete si seminte, cat si multe alte produse imbunatatite.

Toate pop-upurile de la WLC Carp se gasesc intr-un borcan nou, cu o greutate de 60g si un recipient cu lichid,  pentru a putea aroma si mai mult momelile flotante. O noutate in randul producatorilor autohtoni!

Noile pelete Tournament sunt in 6 arome ( SPP, Red Squid, Marine Supreme, Frankfurter, Belachan si Krill ) si doua variante de marimi – 4mm si 6mm. Aceste pelete sunt putin diferite fata de cele care se gasesc pe piata, pentru ca in fiecare punga se afla un ameste de doua tipuri de pelete – unele ceva mai uleioase, cu o dizolvare putin mai lenta si altele tot bazate pe faina de peste, insa cu un continut redus de uleiuri.

WLC va avea reduceri considerabile, atat la noile produse 2019 cat si promotii de 2+1 pentru gamele deja existente.

Pe langa nada, in standul WLC Carp se vor gasi si cateva produse, accesorii si carlige pe care cei din echipa WLC le folosesc,  de la firme precum Korda si Gamakatsu. In plus,  canile Carp Stuff by Mateo si toata gama de imbracaminte Trakker vor fi disponibile la preturi foarte bune.

Cei de la WLC Carp vor putea fi vizitati in standul A10!

 

 

leave a comment