Noutatile Energofish pentru 2019 pot fi achizitionate la F&H Expo

Infiintata in 1992, compania Energofish este prezent pe piata romaneasca de 20 de ani. Printre valorile lor tradiționale se numără formarea unor prețuri corecte și disponibilitatea unor kituri promoționale bine concepute. Pe lângă propriile produse, in gama lor gasim  extrem de multe echipamente de pescuit. Printre producatorii reprezentati de Energofish gasim fabrici cu o istorie bogata in Europa, dar si aproape treizeci de firme de clasă mondială.

Iata cateva din noutatile Energofish, noutati care vor putea fi admirate, testate si cumparate la Fishing & Hunting Expo 2019.

Descoperă acum la Carp Expert Neo XXL noul rod pod de încredere, însă cu elemente şi forme speciale. Suportul are cinci poziţii destinate lansetelor, putând fi astfel utilizat chiar şi de două persoane în acelaşi timp!
Link: http://bit.ly/2HHFYYu

Dezvoltarea lansetelor de distanţă este de neoprit, cunoaşteţi cea mai nouă versiune? Lanseta Carp Expert Neo Long Cast corespunde tuturor cerinţelor tehnice ale pescuitului de la distanţă. Fiind fabricată din carbon IM10, este puternică, însă şi foarte uşoară (340g). Seria de inele porneşte cu una tip bucşă 50, ca să poate fi combinată cu orice mulinetă long cast.

Link: http://bit.ly/2OjXZgJ

Tu cum protejezi peştii? Folosind cârlige fără barbetă? Prin obosirea delicată a peştilor? Dezinfectanţi pentru gură? Toate sunt demne, însă recomandăm să foloseşti moncioguri sau saltele de păstrare a crapului.

Link: http://bit.ly/2HIHcmp

Avertizori electrici, ca să nu cumva să pierzi peştele. Setul de avertizori prin radio E-Sential include trei avertizori electrici, un aparat de semnalizare fără cablu, toate într-un geamantan practic din plastic. Avertizorii electrici pot fi folosite şi individual, fără contact radio.

Link: http://bit.ly/2Tx46UO

Am reînnoit bărcuţa de nădire Carp Expert Speedy, care acum dispune de un motor şi mai puternic! Include radar şi funcţii GPS, momeala putând fi adăugată din 2 compartimente.

Link: http://bit.ly/2Tos7bK

Momeala mixtă de seminţe Carp Expert este caracterizată de boabe atent selecţionate, de mărime identică, rezistente la cârlig. Momeală fără conservanţi, în mai multe arome.

Link: http://bit.ly/2HytKlW

Acest cârlig cu ochet clasic poate fi folosit şi pe teren dificil! Codiţa plată în lateral şi cu structură groasă este puternică, însă flexibilă. Vârful îndoit înspre interior şi ochetul facilitează prinderea. Acum poate fi cumpărat şi în versiunea prelegată.

Link: http://bit.ly/2U3pqkk

Produsele PVA sunt foarte populare printre pescarii de crapi. Cu ajutorul acestora pot fi uşor montate momeli de cantitate mică direct lângă cârlig. Acestea vă ajută atât la prinderea, cât şi la atragerea peştilor, precum şi la pescuitul de la distanţă.

Link: http://bit.ly/2HGmyDz

leave a comment