Fishing & Hunting Expo 2017, cel mai mare eveniment de profil din Romania

Fishing & Hunting Expo 2017, cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, de vânătoare și outdoor, ajunsă la a doua ediție s-a desfășurat în perioada 3-5 martie 2017, în cadrul Romexpo, Pavilioanele C4-C5-C6. Expoziția a adunat peste 12.500 vizitatori, expozanți și invitați, devenind astfel o tradiție anuală și un record absolut pentru o expoziție de profil din România.

Ediția a doua Fishing & Hunting Expo a beneficiat de participare internațională, peste 75 de companii din România, Ungaria, Bulgaria și Marea Britanie alegând să închirieze o suprafață de peste 7500 mp, în care s-au regăsit standuri deosebite, scenă pentru prezentări la crap și staționar, restaurante, simulator de pescuit, piscină pentru demonstrații de spinning, bibliotecă și loc de joacă pentru copii dar și spații destinate socializării.

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor au putut găsi în cadrul Fishing & Hunting Expo 2017 echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, îmbrăcăminte de vânătoare, bărci, caiace și alte tipuri de ambarcațiuni, cluburi de pescuit sportive, ghizi de pescuit și vânătoare, bălți, lacuri sau pensiuni de turism sportive din România și nu numai.

În cadrul Fishing & Hunting Expo 2017 s-au regăsit workshop-uri de pescuit alături de vedete internaționale dar și de cei mai titrați pescari din România: Piotr Piskorski – Salmo, Dome Gabor – Haldorado, Walter Tamas, Erdei Attila  – WalterLand, Marco Iseppi – Rapture, Andrea Venturini – Trabucco, Andrei Vlădeanu, Gabi Tomulescu, Vlad Pavlovici, Alex Matea, Ciprian Ene, Bogdan Drăgan – campion național și mondial –  Eugen German, Lucian Constantin, Mălin Mușatescu, Cristi Albu, Zsolt Benzar și mulți alții, care au încercat să explice vizitatorilor trucurile folosite în competiții.

De asemenea, pe scenă a urcat un pescar scamator, în persoana Magicianului Leonard Iosefini, care a lăsat cu gura căscată publicul, dar și câini de vânătoare, care alături de stăpânii lor, au executat numere de dresaj, toate momentele fiind aplaudate la scenă deschisă.


Cel mai așteptat moment al serii de vineri a fost decernarea celor 10 trofee Fishing & Hunting Expo 2017, foarte apreciate de expozanți și devenite și ele o tradiție printre clienți. De data aceasta, trofeele au plecat către:

  1. Fox International – Pentru cel mai frumos stand de pescuit
  2. lanternetactice.ro – Pentru cel mai frumos stand de vânătoare
  3. Mulineta Dam Quick Z-Base de la MIM Team – Pentru noutatea sezonului
  4. Gabi Tomulescu – The One – Pentru cea mai reușită prezentare la scenă
  5. Valentin Oprișenescu – Baracuda – Pentru cea mai reușită prezentare la piscină
  6. WalterLand – Pentru debut la o expoziție de profil din România
  7. Pepe CarpBaits – Pentru cele mai multe noutăți la crap
  8. PowerFishing – Pentru cele mai multe noutăți la spinning
  9. Bastonul de nădire Carp Finder – Premiul de originalitate
  10. Echipamente Joy – Premiul ”Made in Romania”

Decernarea trofeelor Fishing & Hunting Expo 2017, dar și toate prezentările de la scenă și piscină au fost transmise live pe paginile de Facebook ale evenimentului și ale televiziunii Fishing & Hunting Channel.

leave a comment