Fishing & Hunting Expo 2018 – 11.500 mp de pescuit, vanatoare si outdoor

A treia editie Fishing & Hunting Expo 2018 se va desfasura in perioada 22-25 Martie, timp de 4 zile, in Pavilionul Central A de la Romexpo si va fi organizata de Fishing & Hunting Channel.

Ediția cu numarul III vine cu surprize atat pentru expozanți, cat si pentru vizitatori, care speram sa fie in numar cat mai mare si sa raspunda invitației noastre de a se bucura de cele mai noi echipamente de pescuit, vanatoare, outdoor si ambarcațiuni, dar si de bucate alese, gatite pe loc, in zona amenajata special pentru FishFest, un festival culinar dedicat pestelui.

FishFest isi propune sa devina un eveniment anual, care sa reuneasca traditiile culinare pescaresti autohtone, prin promovarea culturii gastronomice si folclorice din diferite zone ale tarii, care au ca element comun pestele. Va promova bucatariile specifice satelor din Delta Dunarii si obiceiurile culturale ale etniilor prezente in zona, precum si bucatariile bazate pe carne din peste, din alte zone. In acelasi timp va oferi amatorilor de peste un loc unde sa se simta bine si unde pot consuma diferite sortimente de peste si fructe de mare. Atmosfera de festival se va simti prin prezenta pe scena a unor formatii si ansambluri folclorice din satele Deltei sau din muzica autohtona.

Festivalul pestelui

Din dorinta de a satisface cat mai bine nevoile vizitatorilor si pentru ca acestia sa fie cat mai mulțumiti de paleta larga de oferte, vom organiza expoziția de anul viitor in Pavilionul Central A de la Romexpo, unde avem la dispoziție peste 11,500 mp de spațiu expozițional.

Planul expoziție va fi updatat zilnic si poate fi vizualizat la Plan Pavilion A

Fishing & Hunting Expo 2018 dorește să se mențină în poziția de cea mai mareexpoziție de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.

_____________________________________________________________________

Bulevardul Marasti, nr. 65-67, București

Program vizitare: joi-sambata 10.00 – 18.00, duminica 10.00 – 15.00

Suprafața totală expoziție: > 11.500 mp

 

8 Comments

 • piticar lucian
  Posted 6 februarie 2018 19:10 0Likes
  Răspunde

  Felicitari organizatorilor si participantilor !!!!! Voi fi prezent in toate zilele, ca pescar amator cu vechime de 55 de ani.

 • Lucian Zidaru
  Posted 16 februarie 2018 20:56 0Likes
  Răspunde

  Buna sera
  M-ar interesa si pe mine la festivalul pestelui standurile care mai sunt disponibile si preturile.

  Multumesc anticipat
  Lucian Zidaru

 • Poara Marius Calin
  Posted 17 februarie 2018 19:45 0Likes
  Răspunde

  Felicitari organizatorilor,pentru participanti mullt succes si sa lase din preturi.

 • Ghimpeteanu
  Posted 25 februarie 2018 19:50 0Likes
  Răspunde

  Felicitari organizatorilor !
  Ar fi interesant daca se poate organiza si un stand pentru pescuitul marin. Sa nu uitam ca Romania are si o granita maritima importanta si ca in perioada vacantelor de vara exista multi amatori de pescuit sportiv, in special pentru chefal si hanus .
  Din pacate in Bucuresti nu exista magazine de articole de pescuit marin pentru Marea Neagra ( cu exceptia magazinului Decathlon ,dar cu o gama redusa de produse) . Sunt de mare interes vergile cu lungimi de 6 – 8 metri, lansetele si mulinetele long cast,monturile si accesoriile (plumbi, carlige, plute) pentru chefal.
  Ar fi bine sa existe acest stand care sa ofere produsele mentionate la preturi promotionale ( nu prohibitive).
  Va scrie un pasionat al pescuitului la chefal m domiciliat in Bucuresti.

 • FH Expo
  Posted 26 februarie 2018 9:28 0Likes
  Răspunde

  DIn pacate nu tine de noi ci de magazinele din piata romaneasca. Noi punem la dispozitie spatiul, promovarea si tot ce tine de un astfel de eveniment, insa deocamdata nu avem un magazin dedicat pentru asa ceva.

 • RAYMAN
  Posted 6 martie 2018 9:24 0Likes
  Răspunde

  Buna ziua ,
  Cat va costa anul acesta, biletul de intrare la FISHING & HUNTING EXPO 2018 ?

  • FH Expo
   Posted 6 martie 2018 9:51 0Likes
   Răspunde

   Bilet intreg: 30 lei – include un cadou F&H (pentru primii 1000 de vizitatori cu bilet intreg din fiecare zi)
   Bilet redus: 15 lei (copiii cu varste cuprinse intre 7-14 ani si pensionarii care prezinta talonul de pensie si cartea de identitate)

leave a comment