dandana.ro

EXPOZANTI 2018

Dandana.ro vine la Fishing & Hunting Expo 2018

12 mart. , 2018  

Dandana.ro  (DANDANA MARINE SRL) importator oficial al brandurilor Coleman, Campingaz, Sevylor, Coghlan’s. Mr. heater si Thermopad in Romania va aduce la F&H Expo, in premiera anul acesta, o larga varietate de produse indispensabile atunci cand petreci timp in aer liber.

Veti putea vedea lazile frigorifice, corturi si pavilioane precum si mobilier de camping de la cunoscutul producator american Coleman.

De la Campingaz veti putea gasi aragazuri portabile, gentile termoizolante si cartuse de gaz. Incalzitoarele de cort de la Mr. Heater vor fi si ele prezente si vor putea fi testate la fel ca si restul produselor.

Pe langa acestea veti gasi  in standul dandana.ro lanterne si felinare, vesela de campanie, termosuri, borsete, saltele si pompe pentru ele, saci de dormit precum si multe alte accesorii ce va vor face iesirile in natura mai placute.

Va asteptam sa veniti sa intrebati, sa testati si sa… cumparati!

Site: www.dandana.ro

,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *