PescarMania participa la F&H Expo

Pescarmania este un proiect care a pornit din pasiune pentru pescuit si natura in jurul unei comunitati restranse de impatimiti ai pescuitului.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0726 60 56 56
📧 Email: office@pescarmania.ro
🌐 Site: www.pescarmania.ro
🔗 Facebook: PescarMania
+++++++++++++++++++++++++++++

Acest lucru a aparut in momentul in care ne doream sa incercam produse noi si branduri care nu erau in Romania, dar si produse noi de la producatori consacrati existenti la nivel local, dar care nu se regaseau pe piata noastra. Rezultatele au fost peste masura asteptarilor si am functionat doar prin recomandari de la comunitatea de pescari. Incurajati de rezultatele avute , dar si de clientii nostri am decis ca este momentul sa trecem la nivelul urmator.

Dupa 1 an de zile de la infiintare ne dorim sa transformam pasiunea in afacere, iar anul acesta ne dorim sa deschidem un magazin fizic si un magazin online. De la bun inceput aceasta calatorie a fost plina de invataminte, atat in ceea ce priveste tendintele in pescuit, dar si in gestionarea unei afaceri.

Ramanem in continuare fideli ideii de la care a pornit acest concept, si ne dorim sa cautam si sa aducem in piata din Romania produse noi, produse cu cel mai bun raport calitate/pret si care sa satisfaca nevoile tuturor pescarilor, si a celor aflati la inceput de drum , dar si a celor mai exigenti dintre ei. Avand in vedere complexitatea si dinamica tehnicilor de pescuit, ne dorim sa invatam de la clientii nostri, de la furnizorii nostril, astfel vom putea raspunde cat mai bine tuturor solicitarilor.

Participam pentru prima data la Fishing and Hunting Expo  si facem acest lucru din dorinta de a cunoaste cea mai mare si mai variata comunitate de pescari care vor vizita expozitia si de a le cunoaste nevoile tuturor celor care ne vor vizita la stand, iar aceste lucruri vor sta la stabilirea strategiei noastre de dezvoltare a afacerii.  Ii asteptam pe vizitatori la standul nostru cu foarte multe noutati, promotii si cadouri. Vom prezenta produse destinate pentru impatimitii pescuitului la feeder, pentru pescarii de crap si promitem sa ii rasfatam pe cei care pescuiesc la rapitor.

 

leave a comment