EXPOZANTI 2018

FOX FISHING lanseaza game de produse noi la F&H Expo 2018

16 mart. , 2018  

Si anul acesta, firma FOX FISHING va fi prezenta la Fishing & Hunting Expo cu un stand generos, localizat la etajul I al spatiului expozitional, in care vor fi prezentate toate produsele celor cinci branduri FOX: Fox Carp, Rage, Matrix, Rage Cat si Salmo.

 

Fox Romania

 

Veti avea ocazia sa testati noile lansete de crap Horizon X5, scaunele Warrior si accesoriile de camping, noua gama de bagajerie Voyager, impreuna cu lansetele pentru rapitor Prism 2018 si o intreaga varietate de imbracaminte potrivita pentru toate sezoanele.

Preturile promotionale la care puteti achizitiona produsele noastre in cadrul expozitiei sunt pregatite special atat pentru impatimitii pescuitului cat si pentru cei aflati la inceput de drum.

Echipa noastra, formata din pescari pasionati, va sta la dispozitie cu informatii si sugestii despre produse si va asteapta cu entuziasm pentru a impartasi experiente de pe malul baltilor si al Dunarii.

Fox Fishing – www.foxfishing.ro

www.facebook.com/foxfishing.ro

 

,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *