Editia 1 - 2016, PARTENERI

FRUCTE PENTRU TOTI VIZITATORII DE LA ABBARA!

25 ian. , 2016  

Logo-Abbara
Compania Abbara, care sprijina de multi ani pescuitul din Romania, este partenerul oficial al Fishing & Hunting Expo. In perioada 12-14 februarie, la Romexpo, toti vizitatorii vor primi fructe. Pentru copii si femei, compania Abbara pregateste cate o caserola de fructe, iar barbatii vor primi cate un fruct la Fishing & Hunting Expo, in perioada 12-14 februarie. In acest mod, absolut toti vizitatorii vor beneficia de suportul celor de la Abbara peintreaga durata a expozitiei.

abarra best 5

Atat proprietarul companiei, Adel Abbara, cat si directorul general, Ali Motaz, sunt foarte cunoscuti in lumea pescuitului la crap de competitie, atat pentru suportul oferit cat si pentru participarile in calitate de sportivi. Adel si Ali au castigat Best 5 editia 2013, cea mai mare competitie internationala din tara noastra, desfasurata in acel an la Tancabesti.

Site web: www.abbara.ro

,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *