HOSCH INDUSTRIAL GLUE

EXPOZANTI 2018

HOSCH INDUSTRIAL GLUE vine la F&H Expo 2018

11 ian. , 2018  

SC HOSCH INDUSTRIAL GLUE SRL a fost infiintat in 2017 si este distribuitor exclusiv al adezivului industrial HOSCH KLEBER din Germania.

Societatea HOSCH KLEBER din Germania dezvolta si produce din 1997 adezive industriale de mare putere. Fabrica de productie este in proprietate germana 100% si astazi. Adezivul instant industrial HOSCH este cunoscut, in primul rand, ca un produs material auxiliar de fabricatie al diferitelor domenii industriale, insa datorita utilizarii sale pe scara larga detine o cota semnificativa prin aplicarea lui pe diferite domenii de REPARATII.

Este potrivit pentru lipirea, sudarea chimica a urmatoarelor materiale: diferite materiale sintetice (ABS, ASA, PA, PC, POM, PS, PVC, PUR PP cu fibre de sticala) aluminiu, cupru, piele, ceramica, lemn, sticla, zamac, inox, cauciuc. Utilizarea este simpla,nu necesita cunostinte specifice.

Site: www.hosch-kleber.ro

,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *