Fishing Mall, cel mai mare stand de la F&H Expo 2019

Pescuitul înregistrează în ultimii 10 ani o creștere de nivel continuă a numărului de pasionați, care încep să practice mai toate stilurile. Aceștia, pe lângă cei care sunt deja în marea “familie” a pescarilor, creează un grup din ce în ce mai numeros și mai dornic de evoluție. Asta am observat fiind implicat în activități de pescuit propriu-zise dar și în acțiuni de socializare, prezentare și vânzare de produse la toate expozițiile mari de profil, desfășurate in tot acest timp. Concluzia este clară, pescuitul face bine oamenilor, oferindu-le o stare de confort, de deconectare de la problemele și eforturile zilnice, cu care se confruntă în permanență… asta e in cazul pescuitului liber de relaxare. Pe lânga cei care se inițiază in tainele sporturilor cu undițe si lansete, mai sunt si ceilalți, deloc puțini, care fac deja parte din aceasta breaslă. Se convertesc unii pe alții la viața de pescar si își împărtășesc permanent din experiențe, care mai plăcute care mai puțin plăcute, toate petrecute pe malul apei ori in barcă.

Pe de altă parte urmărind aceste plăceri ale practicării pescuitului, dar și o continuă evoluție a rezultatelor proprii, pescarii încep să se confrunte și cu lucrurile care nu se văd din primul moment al planului conform căruia vor să se apuce de pescuit. Așa încep sa distingă micile trucuri sau marile capcane ale nereușitelor, discută si evaluează produse iar unii dintre ei capătă ceva cunoștințe și vor să evolueze atât în tehnică cât și în nivelul de echipare cu scule si accesorii de ultimă generație.

Cei care au parcurs mai multe etape de evoluție, practica C&R si frecventează lacurile grele ale Romaniei, își îndreaptă atenția spre fenomenul competițional, devenind deja pregătiți sa înfrunte alți pescari si cunoștințele acestora. Aici intervin echipamente de top, ambiții, orgolii, pregătire pentru anduranță și mult antrenament,

O lume frumoasă !

Făcând un exercițiu de memorie pot să vă spun că în urma cu 15 ani când căutam pentru prima dată informații despre pescuitul de nivel ridicat al vremurilor de atunci, lucrurile erau mult mai complicate pentru că erau doar câțiva oameni care se ridicau la un astfel de nivel și doar de la ei puteai afla câteva secrete.

Lucrurile s-au îmbunătățit și prin apariția diverselor mijloace de expunere online, bloguri, forumuri, site-uri, s-a realizat un pas important către posibilitatea schimbului de opinii dintr-un mediu mult mai extins.

Următorul pas, acela al înființării primei televiziunii de profil, Fishing & Hunting a făcut ca informațiile să devină și mai accesibile. Percepția vizuală este cea mai ușor de asimilat din toate modalitățile de documentare și urmărind emisiunile toți am devenit mai pricepuți.

Prin filmele în care pe lângă pescari consacrați, lacuri si activități specifice de pescuit s-au pus la dispoziție și explicații tehnico-tactice, lucrurile au intrat pe drumul pe care ne aflăm astăzi. Emisiuni de tip Live Show cu diverse teme avansate, pentru toate stilurile de pescuit au oferit la momentul lor o bună oportunitate pentru cine a dorit să-și contureze o carieră in pescuit.

In realitatea zilelor noastre avem un fenomen de înalt nivel recunoscut pe plan mondial ca fiind unul din cele mai puternice, datorită rezultatelor bune si foarte bune obținute in competiții. Ne putem mândri cu o mare masă a pescarilor foarte bine informată si care conform etapelor de evoluție prezentate mai sus, constituie baza de selecție pentru pescuitul competițional.

The One, proiectul echipei de pescuit la crap, care s-a nascut in anul 2012 din pasiunea împinsă la extrem a câtorva pescari a ajuns in anul 2019 să înglobeze pescari din 3 țări Europene, Ungaria, România și Slovacia. Au urmat pași de concepere a unor produse pentru pescuitul la crap, nade și accesorii si lansete care se adresează pescarilor pasionați. La Expo 2019 se va lansa modelul de lansetă The One de 3.90 m 3.5 lbs, un produs conceput pe baza experienței pescarilor din echipa de pescuit.

Vocile stinse ale celor mai puțin bine intenționați, al căror murmur activează și în pescuit m-au întrebat… citez: “…aveți televiziune, aveți expoziție de pescuit și vânătoare, aveți producție de nadă, aveți echipă de pescuit, acum v-ați făcut și magazin de articole de pescuit? “. Am zâmbit, atât!

Acum mă voi adresa celorlalți, pescarilor care nu au alte interese decât sa prindă pește, să se simtă bine, sa privească la apă și sa se bucure de realizările proprii fără să blameze realizările altora.

Nimic mai adevarat faptul că magazinul Fishing Mall, care s-a deschis în septembrie 2018 in Bucuresti, Bd. Theodor Pallady nr.51N, face parte din același grup de firme, Tematic Media Group, alături de Fishing & Hunting Channel. Acest lucru pentru mine personal este doar o confirmare a faptului că este un proiect de anvergură care iși propune evoluție și stabilitate în tot ce înseamnă activitate comercială de retail.

Proiectul Fishing Mall condus de o femeie!

Da, o doamna pasionată de lumea pescarilor si pescuit a ales sa se implice în partea de administrare și manageriere a proiectului și conduce magazinul Fishing Mall implicându-se in fiecare lucru, oricât ar parea de dificil.

Nicoleta Szabo Morar soție de pescar împătimit și mama a doi copii…pentru noi simplu Nina, este persoana care pe lângă tot ce face la Fishing & Hunting, a ales sa mai diminueze din puținul timp liber și să intre în aceasta cursă de proiectare, amenajare, perfecționare și funcționare, în cele mai mici detalii, ale magazinului.

Echipa actuală Fishing Mall este compusă din: Ștefan Stoica, Emil Olteanu, Andrei Cazacu, Cristi Mitrea, Ionuț Ștefan, Paul Duță, Dan Sandu si Gabi Tomulescu. Cel din urmă, adica eu, fiind onorat să fiu pe lângă pescar în echipa The One Team și coordonator al magazinului.

Odată cu necesitatea de lărgire a echipei vom avea nevoie de oameni pasionați de pescuit și dispuși să se implice activ în tot ceea ce este nevoie pentru ca magazinul să ajungă cât mai aproape de ceea ce ne-am propus. Puteți trimite un CV la adresa info@fishingmall.ro pentru a putea crea o bază de selecție pentru eventuale viitoare colaborări.

Spațiul ales pentru desfășurarea activității este în incinta Galeriei Comerciale Arcade Pallady, loc în care odată ajuns, ai confortul unui loc de parcare la discreție, ai acces la posibilitatea altor cumpărături diverse pentru tine și familia ta. Se poate ajunge din orice punct al Bucureștiului deoarece există magistrala de metrou in imediata apropiere.

Cu o suprafață de 350 mp magazinul iți pune la dispoziție lucruri necesare pentru pescuit, într-o varietate controlată. Trebuie să vă spun și nu este neapărat o scuză, că aici găsești ce ai nevoie pentru o partida de pescuit de la brandurile cu care colaborăm. Oferta distribuitorilor fiind extrem de mare am ales să expunem și să vindem lucruri pe care noi le considerăm eficiente și utile în bagajul unui pescar. Asta nu înseamnă ca alte produse pe care nu le deținem sunt mai slabe sau nepotrivite, înseamnă doar că nu ne dorim sa devenim un magazin de tip bazar unde să găsesti de toate de la toți producătorii existenți.

Produsele sunt evaluate de echipa de consultanți pe criterii de rentabilitate comună atât pentru dvs cât și pentru magazin. Raportul de calitate vs preț si disponibilitatea financiară a majorității pescarilor sunt elemente de bază ale selecției, pentru că altfel am fi putut crea foarte bine un magazin doar cu exponate exclusiviste pe care nu și le permite mai nimeni. Nu asta este ideea!

Avem produse care se adresează pescarilor cu buget de achiziții normal, mediu și avem în atenție si extinderea portofoliului de produse pentru cei mai pretențioși dintre voi.

Cateva din brandurile comercializate in magazin sunt următoarele: Fox, Daiwa, Korda, Gamakatsu, Prologic, Okuma, Carp Spirit, Shimano, Trabucco, Mivardi, Ngt, Carp Expert, Cralusso, Benzar Mix, Energo Team, Mikado, The One, Ashima, Navitas, Sonu Baits, Owner, Mad Cat, Browning, Relax, Leech, Bearcreeks, Berti Lures, si multe altele. Portofoliul de repere este în continuă creștere și la încheierea unui an de activitate ne propunem sa deținem 20.000 de produse in stoc. La deschidere am avut 9000 si acum sunt deja 13000 disponibile.

Sigur că dacă mă întrebați de ce sa veniți la Fishing Mall… si de ce să nu mergeți în alte magazine. Vă spun cât se poate de sincer că nu va pot oferi un argument legat de prețul produselor. Nu vom practica decât prețuri reale, în concordanță directă cu prețurile recomandate de vânzare oferite de producători sau distribuitori.

Prețurile la Fishing Mall sunt într-un echilibru aproape perfect cu prețurile practicate de toate magazinele din țară. Dar vom avea tot timpul acțiuni de bonificații, răsplătind efortul vostru cu mici reduceri sau cadouri cum de altfel am practicat de la deschidere.

Din punctul meu de vedere atracția fata de un magazin unde să îmi fac cumpărăturile se creează în urma unui sentiment de confort. Să pot ajunge relativ ușor, sa nu petrec zeci de minute în căutarea unui loc de parcare, sa am varietate de produse, să fie un spațiu luminat unde să pot vedea foarte bine ce cumpăr, să am parte de un tratament bun din partea personalului, sunt lucrurile care mă încântă. De asemenea nu-mi place sa am senzația că-mi cad lucrurile în cap și să mă simt agresat efectiv de oameni care să-mi pună sub nas produs după produs, doar, doar aleg ceva să scap de el.

Pentru ca mi s-a oferit postul de coordonator si totodată libertatea de a propune un format de magazin, am avut privilegiul să-mi pun în practică visul.

Fishing Mall are toate acele lucruri enumerate mai sus și este magazinul în care vă invit și pe voi să vă faceți cumpărăturile pentru partidele de pescuit.

In septembrie 2019 ne deschidem si către mediul online prin deschiderea unui webshop Fishing Mall unde vă veți putea face cumpărături rapid si fără deplasare. Magazinul va funcționa la Oradea si va livra oriunde în Romania, dar și în alte țări din Europa. Vom avea un depozit de 600 mp în primă fază unde se vor imobiliza stocuri de produse disponibile pentru livrare. Nu va exista o altă formă de achiziție decât din stocul propriu alegând să vă oferim doar produsele care pot pleca imediat spre voi.

La Fishing & Hunting Expo 2019, care se va desfășura in perioada 28 si 31 martie, Fishing Mall va prezenta un stand de expunere de 400 mp unde se vor putea vedea și achiziționa produse ale unor branduri din portofoliul actual al magazinului cum; The One, Fox, Bearcreeks, Leech, Relax, 4 Predators, Pee Wee dar si alte branduri consacrate, cu care vom colabora in viitor.

Imaginea este importantă pentru noi și vă vom întâmpina cu un stand spațios, frumos amenajat și luminat în care sperăm să vă simțiți confortabil.

La standul Fishing Mall nu vor lipsi reducerile de preț și bonusuri oferite la cumpărături.

Consultanța de specialitate va fi asigurată de membrii echipei The One Team pentru pescuitul la crap. Pentru pasionații de spinning, pescari cu multe ore petrecute în barcă sau pe mal pescuind după stiucă, șalău, biban sau bass va vor oferi detalii și sugestii. La rândul lor pescarii pasionați de feeder nu vor fi neglijați și vor avea pe lângă produsele Matrix și un consultant la dispoziție.

Trebuie să stiți că nu vrem să vă vindem produse cu orice preț, ci doar dacă aveți nevoie de ele. Dacă sunteți nehotărâți în a alege, vă putem ajuta cu o părere. Dacă știți exact ce doriți să cumpărați vă respectăm necondiționat alegerea.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați vizitat iar pe cei care nu ați făcut-o încă, vă așteptăm cu drag la Expo Fishing & Hunting Expo 2019 sau în magazinul Fishing Mall.

Gabi Tomulescu

leave a comment