Energofish vine cu 1000 de produse noi la F&H Expo

Un nou an, un nou sezon de pescuit, o mie de noutăți! Cu aceste câteva cuvinte, poate fi descrisă expoziția ce urmează a fi organizată și pe care tot mai mulți pescari (și nu numai) o vizitează. Nu este o coincidență acest lucru, pentru că înainte de începerea noului sezon de pescuit, cei mai mulți oameni aici vor cunoaște cele mai noi produse și articole de pescuit.

Interesul și numărul de vizitatori cresc în fiecare an. Expozanții încearcă să satisfacă la maxim această curiozitate crescută. La fel și ENERGOFISH, care nu numai că apare la această expoziție an de an, dar încearcă să prezinte cât mai multe produse noi încercând să satisfacă nevoile pescarilor, în cea mai mare măsură posibilă. Enumerăm doar câteva dintre cele mai de succes mărci: CARP EXPERT, WIZARD, SALMO, KAMASAKI, BENZAR, OUTDOOR, KOOS, BOKOR SPIN, LUKACS & KOVACS….
La expoziție va fi prezent și ZSOLT BENZAR, care are o experiență de câteva decenii și va încerca să ofere sfaturi celor interesați.

Desigur, alături de aceste mărci populare, ale căror produse sunt folosite cu mare satisfacție de către pescari, vor apărea noi mărci și produse noi, ceea ce va face standul ENERGOFISH și mai colorat.

Unul dintre aceste branduri, lansat în 2019 de ENERGOFISH, nu este altul decât SONIK, ale cărui produse îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.


Și dacă tot am menționat un brand nou, atunci să amintim și unele produse noi care cu mari speranțe vor avea succes în următorii ani.

Desigur, aceasta este doar o scurtă prezentare, adevăratul „spectacol”, noile produse vor fi disponibile la fața locului. Dacă aveți posibilitatea vizitați standul ENERGOFISH, vă garantăm că nu veți regreta.

Vă așteptăm cu drag!!!

leave a comment