Daca Tabu Social Bar Events ar fi un cocktail, reteta ar suna astfel: 60% pasiune pentru bartending, 20% creativitate si 20% psihologie. Da, psihologia are un rol foarte important daca vrei sa devii barman. Unul de succes, evident! Echipa s-a nascut in Septembrie 2018 dintr-o mare pasiune pentru bauturi atent mixate.

Cu cei cinci tineri  barmani, avand peste 10 ani de experienta in arta mixarii de cocktailuri, TABU SOCIAL BAR EVENTS a reusit in mai putin de un an sa devina printre cei mai solicitati pe piata de evenimente private si nu numai.

Inceput ca un proiect de weekend, acesta s-a transformat in scurt timp, intr-un full time job.Cu toate ca a fi barman inseamna mai mult decat un job, iar noi, Laurentiu, Marian, Raul, Rares si Arpi chiar credem asta! Un barman desavarsit nu e unul care urmeaza retete, ci un adevarat artist al mixului de bauturi si arome fine, iar pentru asta ne perfectionam continuu.

Prin diverse concursuri si masterclass-uri la care am participat de-a lungul timpului, ne-am consolidat pozitia de barmani, adevarati profesionisti in domeniu. Ba mai mult, la sfarsitul anului 2018, Marian a castigat etapa pe Europa de Est a concursului “Bacardi Legacy”, urmand sa reprezinte Romania in finala de la Amsterdam. Astfel, creatia sa “A Secret” obtine sansa de a intra in meniurile de cocktailuri din toata lumea.

Ne vedem la Fishing and Hunting Expo, intre 28 si 31 martie 2019 cu cele mai fresh cocktailuri!

lasa un comentariu