Concluziile Fishing& Hunting Expo 2019

Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, Fishing& Hunting Expo s-a încheiat în weekendul trecut cu un record de peste 16000 de vizitatori.

Anul acesta Fishing & Hunting Expo a pus la bătaie și o mașină Dacia Logan MCV la super-tombola expoziției, câștigătorul fiind un tânăr din Focșani, George Sandu.

Expoziția s-a desfășurat între 28 și 31 martie în Pavilionul B2 din cadrul Romexpo. Primii 1.000 de vizitatori din fiecare zi care au plătit un bilet întreg au primit câte un rucsac, iar primii 1000 de vizitatori din fiecare zi care au achiziționat un bilet redus au primit câte o șapcă.

În cadrul F&H Expo s-au regăsit workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România și din străinătate, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit.

Cunoscuții  Rob Hughes, căpitanul Echipei Naționale de Pescuit a Angliei, Paul Booth de la Ebro Crazy Cats, Piotr Piskorski, pescar binecunoscut de răpitori în Europa, Ardy Veltkamp, pescar de crap globe-trotter,  au fost prezenți în expoziție pentru a discuta cu pasionații de pescuit.

Alte atracții la Fishing & Hunting Expo 2019

Cel mai mare acvariu mobil din Sud-Estul Europei are 22,000 de litri și a poposit la Fishing & Hunting Expo cu un camion de 14 metri lungime. Acvariul a reprezentat unul dintre punctele de atracție ale evenimentului, mai ales pentru cei mici. Peștii mari de apă dulce au putut fi observați aici în habitatul lor natural iar mișcarea și hrănirea lor au fost urmărite prin peretele de sticlă iluminat, lung de 8 metri.

TABU Social Bar Events a venit la Fishing and Hunting Expo cu cele mai fresh cocktailuri. Cu cei cinci tineri  barmani au peste 10 ani de experiență în arta mixării de cocktailuri.

Restaurantele tradiționale cu mâncare pescărească și vânătorească de pe platforma exterioară a Pavilionului B2, dar și expozanții cu brânzeturi fine și delicatese vânătorești și pe bază de pește și vânat de la interior au încântat simțurile olfactive și gustative ale tuturor vizitatorilor expoziției.

leave a comment