PARTENERI 2017 - primavara

Loc de joaca pentru copii la F&H Expo 2017

24 feb. , 2017  

Cel mai iubit stand pentru cei mai mici dintre pescari va fi probabil standul dedicat lor, locul de joaca pentru copii. Editura Litera va asigura un program care cu siguranta ii va delecta pe copiii dumneavoastra. Le-am pregatit si alte surprize printre care fructe proaspete de la partenerii nostri Abbara – Fructe de 5 Stele.

Editura Litera are peste 5300 de titluri publicate, intr-un tiraj total de 50 de milioane de exemplare tiparite si 650 de e-bookuri. Titluri din cele mai variate domenii: enciclopedii, atlase, dictionare, carti pentru copii, istorie, limbi straine, cultura generala, sanatate si frumusete, dezvoltare personala, fictiune, arta si arhitectura, calatorii, familie, religie si spiritualitate, timp liber.

Editura Litera Mica acorda o atentie speciala literaturii pentru copii. Sub imprintul Litera Mica au aparut carti cu povestile clasice ale copilariei, romanele recomandate in programa scolara.

, , , ,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *