Energofish implineste 20 de ani!

Energofish este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de echipamente de pescuit din Europa de Est, si implicit din România.

Infiintat in 1992, este prezent pe piata romana de 20 de ani. Printre valorile lor tradiționale se numără formarea unor prețuri corecte și disponibilitatea unor kituri promoționale bine concepute. Pe lângă propriile produse, in gama lor gasim  extrem de multe echipamente de pescuit. Printre producatorii reprezentati de Energofish gasim fabrici cu o istorie bogata in Europa, dar si aproape treizeci de firme de clasă mondială. Compania, prin operațiunile sale din străinătate, joaca un rol semnificativ pe piețele din regiune de ani de zile.

Misiunea lor este ca produsele lor sa fie prezente atat in cutiile pescarilor amatori, precum si in kiturile profesionistilor. Cu servicii unice, de la dezvoltare pana la service și cu cei 27 de ani de experiență, Energofish se straduieste să ofere clienților servicii de calitate, servicii rapide și satisfacție maximă.

Planul lor de viitor este de a ramane o companie de incredere, cu o bază bine organizată, o puternică producție proprie si un lider pe zona de inovatii, conditii de baza pentru fiecare retailer profesionist.

Scopul Energofish este si de a deveni un jucător stabil pe piața producătorilor și distribuitorilor de produse de pescuit în Europa Centrală.

leave a comment