La Fishing & Hunting Expo 2018, Decathlon Romania lanseaza o gama noua de lansete de rapitor, foarte competitive din punct de vedere al pretului (intre 80 si 350 lei) si o gama noua de saltele de receptie, saci de pastrare si cantarire.
 
decathlon
La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea, la nivel global, 600 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor. Caperlan și Solognac sunt cele două branduri pentru articole de pescuit, respectiv vânătoare.

Caperlan își propune să facă pescuitul accesibil pentru cât mai mulți oameni posibil. Misiunea Caperlan este să pună la dispoziție, să vândă și să comunice servicii accesibile și de calitate, la cele mai mici prețuri. Eficiența produselor reprezintă principala preocupare a echipei de dezvoltare din cadrul Caperlan și, totodată, reprezintă promisiunea acestui brand.

Solognac este brandul pentru articole de vânătoare. Aceste produse sunt concepute pentru a fi durabile, ușor de folosit și pentru a oferi confort în condiții meteo precare. Nevoile clienților sunt variate: respirabilitate, silentiozitate, camuflaj și rezistență, Sologneac fiind în acest moment lider privind majoritatea acestor caracteristici. Echipele Solognac sunt 100% implicate să transforme fiecare sezon de vânătoare într-unul reușit.

lasa un comentariu